ANA SAYFA > SAĞLIK > Hasta çocuklar için koştular

Hasta çocuklar için koştular

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hasta çocuklar için koştular

Tuz Gölü’nün eşsiz doğasında yüz mil olarak gerçekleştirilen ‘Runfire Salt Lake Ultra Trail’ maratonu, yaklaşık yüz altmış kilometrelik mesafede 28-30 Ağustos tarihlerinde koşuldu. 'İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği' adına üçünün yardımseverlik amacıyla destek verdiği yarışa otuz bir maratoncu katıldı.

Maraton sonunda açıklamalarda bulunan İzmir Hasta Çocuk Evleri Kaynak Geliştirme Müdürü Dr. Şule Azak, “Yardımseverlik koşularından biri olan 'Runfire Salt Lake Ultra Trail' e dernek olarak bizim de üye olduğumuz Adım Adım iyilik Peşinde Koş platformuna kayıt yaptıran ve “Dokun Hayata” projemiz adına koşan sporcumuz Ferhat Semiz, 18:03:27’lik süre ile parkur rekoru kırarak genel klasmanda birinci oldu. Derneğimiz adına koşan diğer atletimiz Bekir Çakaroğlu ise 35 yaş altı yarışı birincilikle tamamladı. Diğer sporcumuz Abdülaziz Özay ise yüzüncü kilometrede maalesef bir sakatlık geçirip yarışı bırakmak zorunda kaldı” dedi. 

Derneğin hasta çocukların tedavisi için İzmir’e gelen ve kalacak yeri olmayan ailelere dernek evlerinde konaklama imkanı verdiğini hatırlatan Dr.Azak, “Yardımseverlik Koşuları” sayesinde daha fazla hasta çocuğun hayatına dokunulduğunu söyledi.
6 Eylül tarihinde yapılacak olan “9 Eylül Yarı Maratonu” için “Yardımseverlik Koşusu”na katılmaya hazırlanan İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği’ne destek olunması çağrısında bulunan Dr. Azak, yardımlarını esirgemeyen İzmirlilere teşekkür etti.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Yücel'den özür ziyareti
Sonraki Haber Başkan Soyer: İnsan hakları yoksa demokrasiden bahsedilemez

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?