ANA SAYFA > SAĞLIK > Dualarımız seninle, Sancar Maruflu...

Dualarımız seninle, Sancar Maruflu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dualarımız seninle, Sancar Maruflu...

Karşıyaka'nın köklü ailelerinden, "İzmir baba” olarak tanınan Sancar Maruflu, yaşadığı solunum güçlüğü nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı.

Maruflu’nun oğlu Cevat Ziya Maruflu, önümüzdeki 24 saatin çok önemli olduğuna dikkat çekerek, “İzmir Baba’yı seven bütün dostlarımızın duasına ihtiyacımız var” dedi.
Belediyeci, demokratik kitle önderi, girişimci ve halkla ilişkiler uzmanı 71 yaşındaki Maruflu bir süredir İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait Eşrefpaşa Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Maruflu, sağlık durumunun kötüye gitmesiyle  nedeniyle özel bir hastaneye sevk edildi. Maruflu’nun tedavisine yaşadığı solunum zorluğu nedeniyle yoğun bakım ünitesinde devam edilecek.  
Sancar Maruflu’nun sağlık durumuna ilişkin bilgi veren Oğlu Cevat Ziya Maruflu, “Annemin vefatına çok üzülen babamın durumu çok kritik, solunum zorluğu çektiği yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor doktorlar, önümüzdeki 24 saatin çok önemli olduğunu söylüyor. İzmir Baba’yı seven bütün dostlarımızın duasına ihtiyacımız var” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ağaç ve Orman sevgisi
Sonraki Haber Turistlerin yeni gözdesi Buca

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?