ANA SAYFA > SAĞLIK > Dr. Çığırgil, Menemen Sağlık Müdürü oldu

Dr. Çığırgil, Menemen Sağlık Müdürü oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dr. Çığırgil, Menemen Sağlık Müdürü oldu

Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğünden görev süresi sona ermesi dolayısıyla ayrılan Dr. Yıldıray Çığırgil, Menemen İlçe Sağlık Müdürlüğüne atandı.

Karşıyaka'da başarılı çalışmalarıyla ses getiren ve sağlık konusunda son derece titiz çalışmaları, özellikle de STK'larla işbirliği ile sağlık projeleri üreti,lmesinde büyük başarı elde eden Dr. Yıldıray Çığırgil döçneminde de Karşıyaka İlçe Sğalık Müdürlüğü organ bağışı konusunda ilçe olarak Türkiye rekoruna imza atmıştı.
Yarın (20Temmuz 2020 Pazartesi) yeni görevine başlayacak olan Dr. Yıldıray Çığırgil için Karşıyaka Sağlık Müdürlüğü personeli göz yaşlarının aktığı bir veda töreni düzenledi. 
Karşıyaka da 29. Yıl görev yapan Dr. Yıldıray Çığırgil bu süre içinde Acil Serviste 10 Yıl, Karşıyaka Devlet Başhekim Yardımcısı olarak 3,yıl, Karşıyaka grub Başkan Yardımcısı olarak 2 yıl, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü olarak da 10 yıl görev yaptı.
Dr. Çığırgil, Göztepe TSM Başkanlığını 3 yıl, Balçova Grup Başkanlığını da 1 yıl sürdürdü. 
Menemen İlçe Sağlık Müdürlüğüne atanan ve yarın görevine başlayacak olan Dr. Yıldıray Çığırgil'e yeni görevinde başarılar dileriz. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Müftüsü Gürler, Kızılay Karşıyaka Başkanını kutladı
Sonraki Haber Karşıyaka'nın efsane Kaptanı Erol Baş'ın 15. ölüm yıl dönümü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?