ANA SAYFA > SAĞLIK > Depremzede çocuk kumbarasında biriktirdiklerini Kızılay’a bağışladı

Depremzede çocuk kumbarasında biriktirdiklerini Kızılay’a bağışladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Depremzede çocuk kumbarasında biriktirdiklerini Kızılay’a bağışladı

İzmir depremini yaşayan Doruk Öz, kumbarasında biriktirdiklerini Kızılay’a bağışladı.

İzmir depremini ailesi ile birlikte yaşayan Doruk Öz, depremden bu yana kumbarasında biriktirdiği paraları Kızılay Bayraklı Şubesine gelerek Şube Başkanı Metin Köroğlun’a verdi.

İzmir’de yaşanan depremde yardımlarına koşan ilk kurumun Kızılay olduğunu unutmadığını belirten Doruk Öz, “biriktirdiklerimi Kızılay’a bağışlamak istedim. Kızılay bir ihtiyaç sahibine ulaştırır ve birini sevindirir diye düşündüm” dedi.

Kızılay Bayraklı Şube Başkanı Metin Köroğlu ’da küçük Doruk’un davranışının kendilerini çok duygulandırdığını belirterek şunları söyledi. Kurumum ve ihtiyaç sahipleri adına Küçük Doruk’a çok teşekkür ediyorum. Bu duygu ile hareket eden yardımseverler sayesinde ihtiyaç sahibi çok kişiye ulaşabiliyoruz. Türk Kızılay’ı sadece afetlerde değil, her zaman ihtiyaç sahiplerimize ulaşmak için çalışıyoruz. Bütün hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz.”

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Belek'te kamp yapacak
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?