ANA SAYFA > SAĞLIK > CHP Karşıyaka başkanından kan bağışı

CHP Karşıyaka başkanından kan bağışı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka başkanından kan bağışı

Cumhuriyet Halk Partisi /CHP) Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç, Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nin standında kan bağışında bulundu.

CHP Karşıyaka İlçe Yönetimi ile birlikte kan bağış arabasına giderek kan bağışında bulunan CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç ve yöneticileri, Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz karşıladı.
Bir süre sohbet eden iki başkan çalışmalarla ilgili olarak karşılıklı bilgi alış verişinde bulundu. Daha sonra Serdar Koç ve yöneticiler kan bağışladı.
Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, "Azalan kan stoklarımıza bağışta bulunarak destek veren Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç’a,Yönetimine  ve Tüm Vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunarız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Efes Selçuk'ta 2500 ton atık geri dönüştürülecek
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'dan buraya kadar...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?