ANA SAYFA > SAĞLIK > Başkan Tugay, ilk toplantı engelli temsilcileriyle yaptı...

Başkan Tugay, ilk toplantı engelli temsilcileriyle yaptı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tugay, ilk toplantı engelli temsilcileriyle yaptı...

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, makama oturduğu 4. gününde ilk toplantısını engelli derneklerinin başkan ve temsilcileriyle yaptı.

"Yaşanabilir bir Karşıyaka" için yola çıktığını ve bunun içinde elinden gelenden fazlasını yapmaya özen göstereceğini ifade eden Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Belediyesi Çarşı Kültür Merkezi'nde engelli dernekleri ve bu konumdaki sivil toplum örgütleriyle bir araya geldi.
Bu konudaki düşüncelerini aktaran ve temsilcileri dinleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, "Katılımcı yönetim anlayışıyla yola çıktığımız Karşıyaka'da bugün ilk olarak Engelli Dernekleri ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldik. Karşıyaka'nın önümüzdeki yıllarda engelli bireylerin hayatını kolaylaştıracak ve onlara pozitif ayrımcılık verecek yol haritası için ilk adımı attık. Katkı sunan bütün katılımcılara sonsuz teşekkür ederim" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Paraya Hayır oyunu Karşıyaka Ragıp Haykır Sahnesi'nde
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü değişti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?