ANA SAYFA > SAĞLIK > Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı kan bağışında bulundu

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı kan bağışında bulundu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı kan bağışında bulundu

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli ve Ak Partililer, Karşıyaka Çarşı içinde bulunan ve Kızılay'a ait olan kan bağışı otobüsünde kan verdi.

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen kampanyaya katılan ve “Sen kan ver, Kızılay can versin” sloganına uygun olarak kan bağışında bulunduklarını dile getiren AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli, siyasilerin ve kanaat önderlerinin toplumsal konularda vatandaşa öncü olmaları gerektiğini söyledi.
Keseli, "Mübarek Ramazan ayı ile birlikte birçoğumuz iftarı beklerken, hastanelerimizde kan bekleyen hastalarımızı unutmamalıyız. Her yıl ne yazık ki kan stokları Ramazan döneminde düşmekte. Bunun önüne geçmekse yine bizlerin elinde. AK Parti Karşıyaka olarak rekor bir katılımla kan bağışı organizasyonumuzu gerçekleştirdik. Kızılay görevlilerinden aldığımız bilgiye göre son dönemin en yüksek katılımlı kan bağışı etkinliğini gerçekleştirdik. Bundan onur duyuyoruz" dedi.
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka yarın Bursa yolcusu
Sonraki Haber Karşıyaka İstanbul Büyükşehir'e hazır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?