ANA SAYFA > MEDYA > Yılmaz Durmaz’a Osman Avcı’dan Karşıyaka’ya hizmet ödülü Iphone15

Yılmaz Durmaz’a Osman Avcı’dan Karşıyaka’ya hizmet ödülü Iphone15

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yılmaz Durmaz’a Osman Avcı’dan Karşıyaka’ya hizmet ödülü Iphone15

Yıllardır Karşıyaka’ya, Karşıyakalıya, amacına uygun çalışan STK’lere karşılıksız ve beklentisiz hizmet eden Karşıyaka Haber Gazetesi yazarı Yılmaz Durmaz, Küçük Avcı Kahveciliğin sahibi Osman Avcı tarafından Iphone 15 pro ile ödüllendirdi.

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, İlçe Müftüsü İsa Gürler ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu’nun huzurunda ödülü veren Osman Avcı Yılmaz Hoca yıllardır karşılıksız ve beklentisiz herkese koşuyor. Rahatsızlığına rağmen ağır fotoğraf makinası çantasından kurtarmak, daha güzel fotoğraflar çekebilmesi için ona bir jest yapmak istedim. Karşıyakalıların, amacına uygun çalışan STK lerin adına bu ödülü kendisine vermekten mutluluk duyuyorum. 
Yılmaz Durmaz da bu anın kendisini oldukça duygulandırdığını belirterek “Bu anı yaşatan Sayın Kaymakamımıza, Müftümüze, Milli Eğitim Müdürümüze ve telefonu hediye eden Osman abime sonsuz teşekkür ve saygılarımı sunuyorum. Karşılıksız ve beklentisiz Karşıyaka’ya Karşıyakalıya hizmete devam…”  dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova Belediyesi KSK Iğdır'da kaybetti
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?