ANA SAYFA > MEDYA > TSYD İzmir Şubesi üyeleri 2018'e Çeşme'de veda etti

TSYD İzmir Şubesi üyeleri 2018'e Çeşme'de veda etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TSYD İzmir Şubesi üyeleri 2018'e Çeşme'de veda etti

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi üyeleri, 2018 yılına Çeşme'de veda etti.

Çeşme Boyalık Beach Otel’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen yılbaşı balosunda konuşan TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, yıla veda yemeğinde bir kez daha buluştukları için mutlu olduklarını söyledi.  

Dernek olarak 2018’de İzmir Spor Tarihi Sempozyumu, 46. TSYD İzmir Ege Dostluk Kupası futbol turnuvası, 4. Voleybol turnuvası, Ege’de yılın spor ödülleri gibi organizasyonlarını yaptıklarını kaydeden Okumuş, “Yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte bir önceki yıl gibi başarılı bir dönem geçirdiğimize inanıyorum. Her sene bir öncekinden daha iyi olmak için gayret gösteriyoruz. Yeni yılda da herkese sağlık ve mutluluk diliyorum.” dedi. 

Yapılan çekilişle üyelere çeşitli hediyeler verildi. Baloya İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı Başkanı Ali Erten, Yaşar Holding Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Aykırı da katıldı.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor Masa Tenisi'nde yine kürsüye çıktı
Sonraki Haber Karşıyaka kime teslim edilmeli!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?