ANA SAYFA > MEDYA > Magazin gazetecileri Kaz Dağları'nda buluştu

Magazin gazetecileri Kaz Dağları'nda buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Magazin gazetecileri Kaz Dağları'nda buluştu

Türkiye Magazin Gazetecileri Derneği ve Ege Magazin Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri geleneksel 2024 buluşmasını bu kez Kaz Dağları'nda gerçekleştirdi.

1774 Kazdağı Termal Butik Otel’de gerçekleşen buluşmanın onur konuğu ise TRT Türksanat Müziği Sanatçısı İsmail Özkan’dı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin, Türkiye Dünya İş Kadınları Derneği Başkanı Gülnur Kamaşak ve Mapar Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin’in de katıldığı gecede, magazin gazetecilerini  MGD Başkanı Okan Sarıkaya ve EMGD Başkanı Esat Erçetingöz Temsil ettiler.

“Yöremizi sizin sayenizde tanıtıyoruz”
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz gecede yaptığı konuşmada magazin gazetecilerinin yaptıkları aktüel haberlerle yöreyi en etkin şekilde tanıttıklarını belirterek, “Bu işbirliğimiz sayesinde yöremizin değerleri sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada tanınıyor.” Dedi.

Magazin Gazetecileri Güçbirliği yapacak
MGD Başkanı Okan Sarıkaya ve EMGD Başkanı Esat Erçetingöz de yaptıkları konuşmalarda. İstanbul ve İzmir’de görev yapan magazin gazetecilerinin  bundan böyle işbirliği içinde çalışarak mesleğin sorunlarını daha kolay çözeceklerini dile getirdiler.

2024 Kaz Dağları Magazin Buluşması özel gecesinin onur konuğu ise TRT Türksanat Müziği Sanatçısı ve müzik proğramı yapımcısı İsmail Özkan’dı. Özkan Muhteşem sahnesi ve sesiyle geceye damgasını vurdu.

Gecenin sonunda MGD ve EMGD tarafından, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a, onur konuğu İsmail Özkan’’a, Mapar Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin’e ve konuklarını muhteşem bir organizasyonla ağırlayan 1774 Kazdağı Termal Butik Otel Sahibi Avukat Hasan Demiraslan’na anı plaketleri takdim edildi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da ''Yerel Üretici Buluşması'' devam ediyor
Sonraki Haber İrfan Önal’dan kentsel dönüşüm mesajları

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?