ANA SAYFA > MEDYA > İGC’nin yazar üyeleri buluştu

İGC’nin yazar üyeleri buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İGC’nin yazar üyeleri buluştu

İzmir Gazeteciler Cemiyeti, cemiyet üyesi yazarları tanıtmak için başlattığı 'İzmir Gazeteciler Cemiyeti Kitap İmza Günleri' başladı. İlk toplantının konukları gazeteci ve yazarlar, Tülay Cengiz, Oğuz Tümbaş ve Orhan Baykal oldu.

Kitap imza buluşmasına İGC Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Gappi, İGC Yönetim Kurulu üyesi Esat Erçetingöz ve gazeteciler katıldı.  Esat Erçetingöz toplantının açılışını yaparken, imza günlerinin devam edeceğini dile getirdi.

Toplantıda konuşan İGC Başkanı Gappi, meslekte tecrübenin önemine vurgu yaptı. Gappi, " Dünyanın en zor mesleklerinden biridir gazetecilik. Ama öyle bir noktaysa getirdiler ki bizi; bu kadar zor bir mesleği bizden, en zor koşullar altında çalışan insanlardan bekliyor. Bağımsız gazetecilik başlı başına güç bir alandır ve sadece gazeteciliğin yetkileri yetmez. Tecrübe, genel kültür, çevre, hayatı algılamak ve vizyon gereklidir. Biz imza günlerinde mesleğin nasıl idealist yapılabileceğini, bu mesleği yapabilmek için nelere katlanmak ve neleri bilmek gerektiğini görüyor anlıyoruz. Bundan sonraki imza günlerine iletişim ve edebiyat bölümlerinde okuyan gençlerimizi de davet edeceğiz. Meslektaşlarımızın tecrübelerinden yararlansınlar isteriz. Ben 3 meslek büyüğümüzü de kutluyor, mesleğe ve kente verdikleri katkılar adına teşekkür ediyorum " dedi.
 
İGC Kitap İmza günleri her ay düzenli olarak gerçekleştirilmeye devam edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Soyer: Bize miras kalan yapıları gün yüzüne çıkarma vakti geldi
Sonraki Haber CHP'li Kılıç: İzmirlinin sağlık hakkını seçim malzemesi yapamazsınız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?