ANA SAYFA > MEDYA > İGC'den CHP İzmir İl Başkanlığı’na Ziyaret

İGC'den CHP İzmir İl Başkanlığı’na Ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İGC'den CHP İzmir İl Başkanlığı’na Ziyaret

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi ve İGC Yönetim Kurulu Üyeleri Mehlika Gökmen, Yılmaz Coşkun, Erdal Erek ve Adem Nakçı, CHP İl Başkanı Deniz Yücel’i ziyaret etti. Ziyarette Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cumhur Dereli ve Çetin Özdemir hazır bulundu.

CHP İl Başkanı Deniz Yücel’in yaptığı ziyarete iade-i ziyaret gerçekleştiren İGC Başkanı Dilek Gappi ve İGC yönetim kurulu üyeleri, CHP İzmir İl Başkanlığı’nın yeni binalarının hayırlı olmasını diledi. Güncel siyasi gelişmelerin konuşulduğu görüşmede, ilçe belediyelerinin yerel medyada meclis karar özetlerinin yayınlanması projesi konuşuldu ve bu konuda destek istendi.
 
CHP İl Başkanı Deniz Yücel yerel basının önemine vurgu yaparken İGC Başkanı Dilek Gappi de meslektaşların yaşadığı sorunların çözümü için elbirliği ile çalışılması gerektiğini dile getirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Gümrükçü: Kaklıç’ı sanat köyü yapacağız
Sonraki Haber Foça Belediyesi Kadın Danışma Merkezi açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?