ANA SAYFA > MEDYA > İGC'den Başkan Tugay'a ziyaret

İGC'den Başkan Tugay'a ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İGC'den Başkan Tugay'a ziyaret

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi ve İGC Başkan Yardımcısı Mehlika Gökmen, Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Albay, Metin Aydın, Adem Nakçı, Esat Erçetingöz, Mücahit Bektaş, Halide Demir Polatlı ve Yağız Barut İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede İzmir Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Elif Demirci İşleğen de yer aldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Dr. Cemil Tugay’ı tebrik eden İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi ziyarette, İzmir basını olarak üzerinde çalıştıkları projeler ve gelecek dönemde gerçekleştirmek istedikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yerel basında yaşanan sorunlara yönelik olarak birlikte mücadele etmenin, iş birliğinin önem taşıdığını ifade eden Başkan Gappi, ortak projeler geliştirmenin de önemli olduğunu vurguladı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ni kent basınının temsilcisi olarak gördüklerini dile getirdi. Başkan Tugay, yerel basının güçlenmesi için omuz omuza mücadele etmeye, ortak projeler geliştirmeye hazır olduklarını belirtti.

Ziyarette İGC Başkanı Gappi, Başkan Tugay’a divit takımı da hediye etti. Başkan Tugay da nazik ziyaretleri ve hediyeleri için İGC Başkanı Dilek Gappi’ye ve İGC Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka’dan cinsel istismar protestosu
Sonraki Haber Adem Büyük, Karşıyaka'dan gitti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?