ANA SAYFA > MEDYA > Hamdi Türkmen son yolculuğuna uğurlandı

Hamdi Türkmen son yolculuğuna uğurlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hamdi Türkmen son yolculuğuna uğurlandı

İzmir basınının duayen isimlerinden Gazeteci Hamdi Türkmen, dostları ve meslektaşları son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Türkmen, 6 Ağustos günü 70 yaşında hayatını kaybetti. Türkmen için ilk tören yıllardır kıdemli üyesi olduğu İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlendi. Uluslararası Basın Merkezi önündeki törene törenine İYİ Parti İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Dilek Gappi, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Esnaf Odaları Birliği Onursal Başkanı Mehmet Ali Susam’ın yanı sıra Türkmen’in ailesi ile sevenleri katıldı. 

Uluslararası Basın Merkezi önünde düzenlenen törende konuşan İGC Başkanı Dilek Gappi, “İyi ki bizim de yollarımız kesişmiş ve iyi bir gazeteciyi, çok iyi bir yazı işleri müdürünü tanımışım. Milliyet’te birlikte çalıştığımız zamanlarda ondan öğrendiklerimiz sonraki yıllarda bana yol gösterici oldu. İyi ki hepimizin hayatına bir şekilde girmiş ve dokunmuşsun. Hiçbir şey öğrenemiyorsan direnmeyi öğreniyorsun. Direnmeyi öğrendim. Keşke daha kalsaydın meslek adına yapacakların vardı. Ama olmadı. Çünkü en çok gerçeği söylemekten çekinmeyen insanlar yorulur; çok yorulur ve sen de yoruldun. Gittiğin yerde, mesleğini en iyi şekilde yapmanın gönül rahatlığıyla huzurla uyu Hamdi Türkmen. Habercilik mücadelen bizlerde sürecek. Ölürse ten ölür, canlar ölesi değil. Hepimizde bir parçanla yaşayacaksın… Ruhun huzur bulsun… Yıldızlar yoldaşın olsun” dedi.  

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Özuslu, Gazeteci Türkmen’i kaybetmenin verdiği acıyı dile getirerek, “Çok iyi bir gazeteciydi ve çok iyi bir ağabeydi. Ağabeyimizi kaybettik” dedi. Özuslu’nun ardından söz alan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “İyi bir insanı kaybettik, üzüntüm sonsuz” ifadelerini kullandı. Karabağlar Belediye Başkanı Selvitoğu, “Hamdi Bey’i insani yönleri ile hatırlayacağız. İzmir’in çıkarlarını düşünen bir insandı. Ruhu şad olsun” diye konuştu. Karşıyaka Belediye Başkanı Tugay ise törene katılan herkese başsağlığı dileyerek “İzmir’imizin çok önemli, çok değerli bir gazetecisini kaybettik. Kendisi yaşadığı süre içerisinde sevilen bir insan oldu. Yeri doldurulamayacak” sözlerini kaydetti. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çalışmak en hayırlı sermayedir!
Sonraki Haber Obezite artık kaderiniz değil

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?