ANA SAYFA > MEDYA > Gazeteci Murat Adıtatar'ın ikinci kitabı sALGIn çıktı

Gazeteci Murat Adıtatar'ın ikinci kitabı sALGIn çıktı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gazeteci Murat Adıtatar'ın ikinci kitabı sALGIn çıktı

Murat Adıtatar'ın ikinci kitabı sALGIn raflardaki yerini aldı. Kitap internet sitelerinde de satışa sunuldu. Yakın Kitabevi'nden yayınlanan kitap, pandemi sürecinde ve sonrasında yaşananları anlatıyor.

Kitap üç bölümden oluşuyor. Birinci bölümde salgının gerçekliği sorgulanmış. Dünya Sağlık Örgütü'nün, ilaç şirketlerinin ve medyanın pandemideki rolü irdelenirken geçmişte insanların kobay yapıldığı utanç deneylerine de yer verilmiş. İkinci bölümde küresel finans sisteminin salgın ile bağlantısı üzerinde durulmuş. Üçüncü bölümde de yazarın insan üzerine kaleme aldığı çeşitli yazıları okurlarıyla buluşuyor.

YAZAR HAKKINDA
Murat Adıtatar, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü'nden 1986 yılında mezun oldu. Üniversite yıllarında gazeteciliğe başladı. Sırasıyla Hürriyet, Yeni Asır ve Fotospor gazetelerinde spor muhabirliği ve yazarlığı yaptı.
1992 yılından itibaren öğretmenliğe başladı. Çeşitli dersanelerde coğrafya öğretmenliği ve bölüm başkanlığı yaptıktan sonra Özel İzmir Amerikan Koleji'nde on üç yıl çalışıp emekli oldu.
Bunun yanı sıra 1993-2003 yılları arasında TRT İzmir Radyosu'nda sözleşmeli ses sanatçısı olarak çalıştı.
2021 yılında Var+ Yok= YOK adında şiir kitabı yayımlandı.
Sine adında bir kızı olan Murat Adıtatar, halen Halkız Biz internet gazetesinde köşe yazıları yazmaktadır.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Elektronik Atıklar Tablete Dönüşsün kampanyası devam ediyor
Sonraki Haber Kara komedi ''Fay Hattı'' Foça'da sahnelendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?