ANA SAYFA > MAGAZİN > Karşıyakalı ünlü otelci görkemli düğünle evliler kervanına katıldı

Karşıyakalı ünlü otelci görkemli düğünle evliler kervanına katıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı ünlü otelci görkemli düğünle evliler kervanına katıldı

Karşıyaka'nın en popüler butik otellerinden, Karşıyaka Red Green Otel’in sahibi, İzmir Gaziantepliler Derneği Başkanı, ünlü otelci Deniz Avşar, "Bekarlık Sultanlıktır" tezini silerek, evliler kervanına katıldı...

Deniz Avşar, Karşıyaka Nikah Salonu'nda Ebru Hanım’la  hayat boyu birliktelik için nikah defterine imza attı. Genç çiftin nikahı yakınları ve dostlarının katılımı ile kıyıldı. Nikah Şahitliklerinden birisi de damadını hatırını kırmayan gazetemiz yazarlarından Yılmaz Durmaz oldu.
Deniz-Ebru Avşar çifti akşam da Seyirtepe Tesisleri’nde düzenlenen düğün gecesinde mutluluklarını yine aileleri ve dostlarıyla paylaştılar. Balayı için Antalya’yı seçen Deniz-Ebru Avşar çiftine Erboy Yayıncılık, KARŞIYAKA HABER GAZETESİ ve www.karsiyakahaber.com Ailesi olarak ömür boyu mutluluklar dileriz.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka’dan 18 Yaş Altı Milli Takım’a moral yemeği
Sonraki Haber Bostanlıspor’da Aikido seferberliği başladı…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?