ANA SAYFA > MAGAZİN > Karşıyakalı Kanarya Sevenler yılın yorgunluğunu attı

Karşıyakalı Kanarya Sevenler yılın yorgunluğunu attı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı Kanarya Sevenler yılın yorgunluğunu attı

Karşıyaka Kanarya Severler Derneği yoğun yarışmalarla geçirdikleri 2018 yılını Karşıyaka Gondol Restoranda verdikleri yemekle yorgunluklarını attılar.

Karşıyaka Kanarya Severler Derneği’nin düzenlediği geceye Dernek Başkanı Şeref Körk ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Dernek üyeleri ve gecenin sponsoru Es Yem Ege Bölge Müdürü Hasan Cebeci katıldı.
Dernek Başkanı Şeref Körk 2018 yılı Türkiye Final yarışmasında, değişik kategorilerde 28 birincilik alırken toplamda 53 madalya kazandıklarını açıklayıp, konuşmasında şu bilgileri verdi:
“Bu başarıların ardından 851 puan toplayarak Türkiye 9. olmaya hak kazandı. Bursa da gerçekleştirilen 2018 yılında Türkiye Finalinde değişik kategorilerde; 28 birincilik, 15 ikincilik ve 10 üçüncülük olmak üzere, Toplam 54 madalyayla Karşıyaka'ya dönmeyi başardı. 2018 yılı içerisinde Türkiye genelinde değişik illerde gerçekleştirilen yarışmalarda da, 150 Birincilik, 96 ikincilik ve 69 üçüncülük kazanarak Toplamda 315 madalya 'ya ulaşarak kendi rekorunu kırdı. Dernek olarak bütün üyelerimizin Kanaryalarını soktukları müsabakalardan başarılı dönmeleri için destek veriyoruz. Bu yıl kazanılan birincilikler, İkincilikler ve üçüncülükler iyi görülebilir ancak bizlerin hedefi bununla yetinmek değil, inanıyorum ki önümüzde ki yıl bu madalya sayısını ikiye katlayacağız. Her yıl biraz daya üst sıralara çıkıyoruz 2019 yılında hedefimiz ilk beş içinde yer almak.Bu yıl, Yurtdışında gerçekleştirilen yarışmalara bir kez katıldık, bu yarışmalar da bizler için önemli bir tecrübe oldu.İnanıyorum ki üyelerimiz önümüzde ki yıllarda yurt dışında gerçekleştirilen yarışmalarda da Karşıyaka'yı çok iyi temsil edecek. Es Yem’e gecemize verdiği destek için teşekkür ediyoruz.”
Gecede ayrıca 2018 yılının en başarılı kanarya yetiştiricileri ve değişik dallarda ödül alan dernek üyesi kanarya yetiştiricilerine Kupa verilirken, Dernek Başkanı Şeref Körk Es Yem Ege Bölge Müdürü Hasan Cebeci ve Es Yem şirket sahibi Ö.Murat Sürel’e de plaket verdi. Gecede Es Yem’de yetiştiricileri teşvik adına 2018 yılında ki yarışmalarda başarılı olan Kanarya yetiştiricilerine de değişik hediyeleri dağıtıldı.
Haber ve fotoğraflar: Doğan Prepol

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği'ne yeni yönetim
Sonraki Haber 17. Caz Afişi Yarışması'nı kazananlar belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?