ANA SAYFA > MAGAZİN > Karşıyakalı basketbolcu ile oyuncu, Barcelona'da evlendi...

Karşıyakalı basketbolcu ile oyuncu, Barcelona'da evlendi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı basketbolcu ile oyuncu, Barcelona'da evlendi...

Karşıyaka’nın yetiştirdiği milli basketbolcu Caner Erdeniz ve Karşıyakalı güzel Müge Boz dünya evine Barcelona’da girdi.

Bu sezon Galatasaray’da forma giyen Caner Erdeniz, Pınar Karşıyaka, TED Ankara Kolejliler, Maliye Milli Piyango, TED Ankara Kolejliler, Beşiktaş Sompo Japan,  Acıbadem Üniversitesi SK, Eskişehir Basket, Galatasaray takımlarında forma giydi. 1987 doğumlu, 2.00 boyundaki Caner Erdeniz, kısa forvet pozisyonunda görev almaktadır. Pınar Karşıyaka alt yapısında menajer olarak görevini sürdüren eski basketbolcu Mehmet Erdeniz'in oğlu.
1984 doğumlu  Müge Boz, 12 yaşındayken babasının işi nedeniyle Karşıyaka'ya taşındı.  İzmir Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Ardından Anadolu Üniversitesi'nde Sinema TV ve Halkla İlişkiler bölümünü bitirdi. Norveç'te Hogskulen Volda ismindeki okuldan burs kazanarak 'strategic design', 'digital photography' eğitimleri aldı. 11 sene bale, 4 sene piyano eğitimi aldı. Birçok spor dalıyla ( yüzme, tenis, paten, voleybol, motosiklet ) ilgilendi. Son bir yıldır düzenli olarak yoga yapmaktadır. 2011 yılında Şüphe adlı dizide Meltem karakterini ve Karakol adlı dizide Ada karakterini canlandırdı. Ayrıca Müge Boz modellik de yapmaktadır. Vogue, Tempo, Marie Claire, Women's Health, İnstyle gibi dergilerde moda cekimleri yaptı. İkinci sezonunda katıldığı Leyla ile Mecnun dizisinden sezon sonu ayrıldı. TRT 1 de Gurbette Aşk adlı dizide rol aldı. Son olarak Kayıt Dışı dizisinde rol aldı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın en lezzetli sergisi...
Sonraki Haber AK Parti İlçe Başkanı Çiftcioğlu: Tugay bizden kaçıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?