ANA SAYFA > MAGAZİN > Aslan Zorbey, erkekliğe ilk adımı attı...

Aslan Zorbey, erkekliğe ilk adımı attı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Aslan Zorbey, erkekliğe ilk adımı attı...

İzmir’in genç iş adamlarından, özellikle Urla’da yaptığı villalarla son dönemde adından bahsettiren Zorbey İnşaat’ın sahibi Alpcan Zorbey Çalışkanelli ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı Tuğçe Çalışkanelli’nin oğlu Aslan Zorbey muhteşem bir sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımını attı.

Güzelbahçe Case De Garden ‘da yapılan kokteyl ve yemeğin ardından Altay ve İzmirspor’un unutulmaz gol kralı, Bostanlıspor Yönetim Kurulu üyesi ve futbol takımlar koordinatörü Behiç Basatuğrul ile gecenin kahramanı “sünnet çocuğu” Aslan Zorbey’in birlikte oynadıkları zeybek geceye damga vurdu.
Anneanne Fatoş Basatuğrul gece boyu oturmayıp konuklarla tek tek ilgilenirken, dayı Yiğit Basatuğrul da sahneden inmedi. Minik Ada Çalışkanelli de ağabeyini yalnız bırakmadı.
Genç çiftin dostları sanatçı Cem Belevi de  Çalışkanelli  ailesinin yanında yer aldı ve bu özel gecede sahneye çıkarak günün en sevilen şarkılarını ve kendi eserleriniyle konuklara güzel bir gece yaşattı
Çalışkanelli ve Basatuğrul ailelelerinin dostları gecenin kahramanı Aslan’ın bu mutlu gününde geç saatlere kadar doyasıya eğlendiler.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Spor Lisesi'ne yetenek sınavı ile öğrenci alınacak
Sonraki Haber Lale’lerin yeni rotası Karşıyaka-Van Gölü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?