ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Yılmaz, Şehit Ahmet Oruç Ortaokulu'nun sergisini açtı

Yılmaz, Şehit Ahmet Oruç Ortaokulu'nun sergisini açtı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yılmaz, Şehit Ahmet Oruç Ortaokulu'nun sergisini açtı

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı kurslardan olan Şehit Ahmet Oruç Ortaokulu'ndaki yıl sonu sergisinin açılışını yaptı.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı olarak çalışan kurslardan olan Şehit Ahmet Oruç Ortaokulu göz nuru eserlerin görülmeye değer olduğunu belirten Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz, "eğitimcilerimiz ile kursiyerlerimizi kutluyorum. Harika eserler meydana getirmişler" dedi.
Çoık sayıda davetlinin katılımıyla yılsonu sergisinin açılışını yapan Ebru Yılmaz, birbirinden güzel, el emeği göz nuru eserlerin sergilendiği her stantta incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Eser sahiplerini kutladı.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor 16 branşta yaz spor okulu açıyor
Sonraki Haber ''Fotoğraf Maceram'' sergisi Karşıyaka'da açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?