ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Yazarımız Moris Karmona'nın ''Morhis'' kitabı çıkıyor

Yazarımız Moris Karmona'nın ''Morhis'' kitabı çıkıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yazarımız Moris Karmona'nın ''Morhis'' kitabı çıkıyor

Karşıyaka Haber Gazetesi ve www.karsiyakahaber.com yazarı, Bostanlıspor ve Karşıyaka Sanat Derneği Engelsiz Yaşam Sorumlusu Otizmli Moris Karmona’nın biyografi tarzında yazdığı Morhis isimli kitap, düzenlenen ‘Benimkisi Bir Otizm Hikayesi’ başlıklı söyleşi ve imza günü etkinliğiyle tanıtılacak.

Karşıyaka Belediyesi, Yazarlar ve Şairler Dayanışma Derneği, KEDİ-Kabul, Eşitlik, Dahil olma, İstihdam- Otizm Derneği’nin desteği ve Doğan Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti. sponsorluğunda sınırlı sayıda yayınlanan kitap, ücretsiz olarak okuyucuyla buluşacak. 

Söyleşi ve imza günü 31 Ocak Çarşamba günü Karşıyaka Bahçelievler Sancar Maruflu Sivil Toplum Yerleşkesi’nde saat 13.30 düzenlenecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cemil Tugay'dan iddialara cevap geldi...
Sonraki Haber Ünsal: Şimdi hep birlikte, Karşıyaka için daha ileriye

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?