ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Uğurtan Sayıner'den mesaj var: Cemiller ölmez...

Uğurtan Sayıner'den mesaj var: Cemiller ölmez...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Uğurtan Sayıner'den mesaj var: Cemiller ölmez...

Karşıyaka'da yaşayan ve geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan Bizimkiler dizisinin Cemil'i Uğurtan Sayıner sosyal medya hesabından sevenlerine seslendi. "Cemiller ölmez" mesajını paylaşan usta oyuncu sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Sayıner, sanatçı dostlarının sosyal medya hesabından bir mesaj da yayınladı. Sayıner mesajında, "Sayın basın mensubu arkadaşlarım ve çok kıymetli hayranlarım; son günlerde sosyal medya, TV ve basında çıkan sağlık durumumla ilgili olumsuz haberlerin hepsi gerçek dışıdır. Genel bir sağlık düzenlemesi için hastanede yatmaktayım. Sanılanın aksine sağlık durumum iyiye gitmekte. Bu süreçte bana desteği olan Sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer ve eşi, hastanemizin kıymetli başhekimi, değerli dostlarım ve iyi dileklerini esirgemeyen siz çok kıymetli hayranlarıma sonsuz teşekkür ederim. ‘Cemiller ölmez’ diyor ve sizleri çok seviyorum. İyi ki varsınız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’de 52 yeni otobüs daha hizmete girdi
Sonraki Haber Basmane’de tarihi atak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?