ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Türkiye birinciliği İzmir'den geldi

Türkiye birinciliği İzmir'den geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türkiye birinciliği İzmir'den geldi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığınca çocuklar için düzenlenen ulusal karikatür yarışmasında dereceye girenler belli oldu. “Sağlıkçılarımız: Onlar Bizim Kahramanlarımız” konulu yarışmaya 34 farklı şehirden 140 genç sanatçı katıldı. 368 eser arasından birinciliği İzmirli genç çizer Mete Çağan Emetli’nin karikatürü kazandı.

Karikatüre çok küçük yaşlarda merak duyduğunu belirten Emetli; “Düzenli olarak karikatür çizmeyi sürdürüyorum. Karşıyaka Lisesi 10. Sınıf öğrencisiyim. 2 yıl önce Bayraklı Belediyesi Karikatür Atölyesine kaydoldum. Mustafa Yıldız hocamın eğitimleri sayesinde çizgilerim ve espri anlayışım çok çabuk gelişti. Gazete ve dergilerde karikatürlerim yer aldı. Daha önce “Şiddet” konulu yarışmada karikatürüm sergilendi. Albümde yer aldı. İlk ödülümde birinci olmam beni çok sevindirdi. Bundan sonra yarışmalara katılmayı sürdüreceğim. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova Bamyası’na coğrafi tescil
Sonraki Haber Kaliteli Kulaklık Fiyatları

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?