ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Tekerlekli sandalyeliler dansları ile büyülediler

Tekerlekli sandalyeliler dansları ile büyülediler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tekerlekli sandalyeliler dansları ile büyülediler

Egeyi Sevenler Kültür Sanat Derneğinin her yıl sonu düzenlenen dans gösterilerinde tekerlekli sandalyeli sporcular dansları ile büyüledi.

Egeyi Sevenler Kültür Sanat Derneğinin Karşıyaka Belediyesi Deniz Baykal Kültür Merkezinde düzenlediği yıl sonu dans gösterileri seyircilerden büyük alkış aldı.
Dans gösterileri EGESEV Spor Kulübünün Dünya Tekerlekli Sandalye Dans Yarışması Kombi Serbest Stil Klas2 Dünya üçüncüsü Maya Kanun ve Mehmet Arık, Kombi Serbest Stil Klas2 Dünya altıncısı Yasemin Uğurcan ve Ersin Evren isimli sporcularıyla başladı.
Tekerlekli Sandalye Dans sporcusu Elif Huriye Söylemez de engellenmişliklerin dansla kaldırılabileceğini, ilham veren dansıyla göstererek büyüledi
Egeyi Sevenler Kültür Sanat Derneğinin kursiyerlerinin çeşitli dans gösterileri ile devam eden gecede Karşıyaka eğlenceye doydu. 
Egeyi Sevenler Kültür Sanat Derneği’nde yetişkinlere yönelik etkinlikler devam ederken, EGE-SEV Spor Kulübünde de çocuklara yönelik etkinlikler, Türkiye ve dünya yarışmalarına sporcular yetiştiriliyor.
Egeyi Sevenler Kültür Sanat Derneği Başkanı Hakan Düz gecede kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi. “Derneğimizde arkadaşlarımızla birçok alanda düzenlenen kurs ve etkinlikleri Karşıyakalılarla paylaşmak, onlara güzel bir akşam geçirtmek için çalıştık. EGE-SEV spor kulübümüzdeki tekerlekli sandalyedeki sporcularımızın yarışmalarda dünya dereceleri almış gösterilerini seyircilerimizle buluşturmanın keyfini yaşadık.”
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karabağlı’dan EBSO’ya Yapay Zeka Çalışma Grubu önerisi
Sonraki Haber Çiğli Belediyesi Şirintepe’de hizmet seferberliği başlattı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?