ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Sihirli Flüt çeyrek asır sonra yeniden İzmir'de

Sihirli Flüt çeyrek asır sonra yeniden İzmir'de

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sihirli Flüt çeyrek asır sonra yeniden İzmir'de

İzmir Devlet Opera ve Balesi 21 Ekim Perşembe akşamı saat 20. 00’de Mozart’ın Sihirli Flüt eserini uzun bir aradan sonra ilk defa sahneleyerek sezonun ilk prömiyerini gerçekleştirecek.

Sihirli Flüt, opera sergilenişine uygun biçimde kısaltılan dekor ve kostümlü “konser sunumu” versiyonuyla Bornova Kültür ve Sanat Merkezi Necdet Aydın Sahnesi’nde sanatseverler ile buluşacak.

Barış Meydan tarafından sahneye konulacak olan Sihirli Flüt 23-26 Ekim ile 2-30 Kasım tarihlerinde de izlenebilecek.

Tulio Gagliardo’nun orkestra, Orhan Öner Özcan’ın ise koro şefliğini yapacağı Sihirli Flüt eserinde Erdem Erdoğan, Burak Dabakoğlu, Muzaffer Soydan, Mehmet Alp Özkazanç, Eylem Demirhan Duru, Derya Kırcalı Gürlük, Ayşe Şener Özmen, Sabri Çapanoğlu, Soner Yıldırım, BarışYener, Christopher Gagliardo, Nejad Beğde, Eray Kocatürk, Cihan Özmen, Sezgi Elhüseyni, Melisa Yenal, Şeniz Çimen, Esra Kocatürk, Elif Şehir, Özlem Ateş Aksungur, Beril El, Ayşe Şenogul, Beste Güler Aslan, Melisa Özdemir, Burcu Ömür Zeybek, Eda Çapanoğlu, Başak Karataş ve Evrim Keskin başrolleri paylaşacak.
Koro Sanatçısı Başak Narin’in “anlatıcı” olarak yer aldığı eserde izleyici sahnelenen performansların bağlamı hakkında atmosfere uygun bir dille bilgilendirilecek.
Başkemancı Tolga Kulak’ın yer aldığı orkestra ise, bu sunuşta sahne üstünde performansa dahil olacak.
Sihirli Flüt eserinde, Serdar Başbuğ kostüm tasarımını, Sevcan Yenihayat Horozgil kostüm düzenlemeyi, Serkan Şentürk ışık tasarımı ve Ahmet Şeren projeksiyonu üstleniyor.
Etkinliğin biletleri www.biletinial.com internet sitesinden ve Bornova Kültür ve Sanat Merkezi ile Elhamra Sahnesi gişelerinden alınabilir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova Belediyesi Karşıyaka son saniyede galip
Sonraki Haber Bizim oğlan çok iyi kapıcı olacak!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?