ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Sahne Tozu Tiyatrosu 16 yaşında

Sahne Tozu Tiyatrosu 16 yaşında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sahne Tozu Tiyatrosu 16 yaşında

Çağlar İşgören’in İzmir’de kurduğu, Haldun Dormen’in sanat danışmanlığını yaptığı Sahne Tozu Tiyatrosu 16. yaşını kutladı.

Dünyayı sarsan pandemi sürecinde perdelerini kapatan Sahne Tozu Tiyatrosu kuruluş yıl dönümünde perdelerini açtı. Perdeler İzmir halkından büyük beğeni toplayan “Başroldeki Kadınlar” oyunu ile açıldı. Haldun Dormen’in 16. yıla özel olarak gönderdiği kutlama videosu Sahne Tozu Tiyatrosu sosyal medya hesaplarında yayınlandı. Sosyal medya hesaplarından ise kuruluş yıl dönümüne özel yüzlerce kutlama mesajı geldi.  

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin salgın dönemi kapsamında sahnesi olan özel tiyatrolara destek projesi programında Sahne Tozu Tiyatrosu da Başroldeki Kadınlar oyunu ile yerini aldı. Sahne Tozu Tiyatrosunun kuruluş yıl dönümünde sergilenen oyun 23-24-25 Ekim tarihlerinde Haldun Dormen Sahnesinde sergilenmeye devam edecek.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı kadınlardan yeni adım
Sonraki Haber Konak’ta kurslar yeniden başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?