ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Pınar Çocuk Tiyatrosu Oyun Makinesi ile yeni sezona merhaba diyor

Pınar Çocuk Tiyatrosu Oyun Makinesi ile yeni sezona merhaba diyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Çocuk Tiyatrosu Oyun Makinesi ile yeni sezona merhaba diyor

Pınar Çocuk Tiyatrosu, Ekim ayında İzmirli çocuklarla buluşuyor.

Pınar Çocuk Tiyatrosu ile 1987’den bugüne geçen 35 yılda Türkiye’nin dört bir yanında 4 milyondan fazla çocuğa ücretsiz olarak ulaştıklarını belirten Pınar Süt Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı; “Toplumsal gelişime katkı sağlamak için gerçekleştirdiğimiz oyunlarla çocuklarımıza tiyatro sevgisini aşılamaya devam ediyoruz. Oyunlarımızın senaryosunu pedagogların yönlendirmesi ile kaleme aldırıyoruz. Çocuklarımızın kişisel gelişimlerini tamamladıkları yaşlarda farklı duyularının gelişmesine katkıda bulunuyoruz. Tiyatro oyunumuzun interaktif yapısı sayesinde çocuklarımızın sorgulama ve empati kurma yeteneklerini geliştirirken hayata karşı yeni bakış açıları kazanmalarını sağlıyoruz. Gerçek bir sahnede karşılaştığı insanlar, renkler, kostümler, sesler ve dokular sayesinde hayal ve duygu dünyalarının gelişimini destekliyoruz. Pınar Çocuk Tiyatrosu’nda sergilediğimiz oyunlar ile çocukların yaratıcılıklarına, kültürel ve kişisel gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor ve bu durumdan  gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Pınar Çocuk Tiyatrosu’nun Oyun Makinesi gösterisi, iki kardeş olan Ege ve Elif’in yaz tatilini geçirmek üzere ailece babaannelerinden kalan çiftlik evine gitmesiyle başlayan heyecanlı bir serüveni anlatıyor. Çiftlikte teknolojiden uzak kaldıkları anda buldukları eski ama eğlenceli ‘’Oyun Makinesi’’ ile seksek, ip atlama, körebe, köşe kapmaca gibi unutulan eski oyunları tekrar hatırlayarak yaşadıkları eğlenceli deneyimi anlatan interaktif oyun izleyicilerin de oyuna dahil olmalarını sağlıyor.

Gösteri tarihleri ve yerleri 
•    9 Ekim saat 17.00 / Konak Belediyesi Sanathane Gösteri Sanatları Merkezi
•    15 Ekim saat 13.00 / Güzelyalı Kültür Merkezi Nazım Hikmet Sahnesi
•    22 Ekim saat 13.00 / Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi
•    23 Ekim saat 13.00 / Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İlkay Girgin Erdoğan ve tüm sanıklara beraat…
Sonraki Haber Konak’a restorasyon ödülü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?