ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Olten Flarmoni ve Serenad Bağcan coşkusu

Olten Flarmoni ve Serenad Bağcan coşkusu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Olten Flarmoni ve Serenad Bağcan coşkusu

Uluslararası 2440. Bölge Federasyonu bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Göztepe, Mavişehir ve Buca Rotary Kulüpleri tarafından Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen gecede Rotaryenler büyük bir coşku ile Cumhuriyeti kutladı.

Olten Flarmoni Orkestrası ile birlikte birbirinden güzel şarkı ve türküleri seslendiren Serenad Bağcan ayakta alkışlanırken, Rotaryenler Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatma sözü verdiler. Arkas ve Karluna sponsorluğunda yapılan konserden elde edilen gelirler 1000 Kız Öğrenci Burs Fonu’na aktarılırken, konsere Öğrenciler ve Toplum Birlikleri Öğretmenleri’nin de katılımı sağlandı.

Gecenin açılışında konuşan Uluslararası Rotary 2440. Bölge Guvernörü Ayda Özeren, yaptığı özel konuşmada Cumhuriyeti kuran Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e şükranlarını sundu. Konuşmasında Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerine yer veren Özeren, “Atatürk ileri görüşlülüğü bugünde yaşadığımız sorunlara ışık tutuyor. Bize bu ülkeyi emanet eden Atatürk’e çok şey borçluyuz. Cumhuriyetin değerlerine sonsuza kadar sahip çıkacağız. Biz kadınlar Cumhuriyetin değerini çok iyi biliyoruz. Bu nedenle de Atamıza minnet borçluyuz. Rotaryenler olarak izinden hiçbir zaman ayrılmayacağız. Onun ilkelerini her zaman esas alacağız” dedi

Gecede Ayda Özeren sponsor firmanın temsilcileri ile Olten Flarmoni Orkestrası Kurucusu Fatma Olten’e teşekkür plaketlerini sunarken, gecede emeği geçen herkese teşekkür etti. Konser ile devam eden gecede Olten Flarmoni Orkestrası ile Serenad Bağcan birbirinden güzel şarkı ve türküleri seslendirdi. Marşlar ile sona gecede konuklar da Türk bayrakları sallayarak marşlara eşlik etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Oyunumuz mükemmeldi
Sonraki Haber En eskisi 1935 yılına ait 25 bin kibrit kutusu bu koleksiyonda

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?