ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Olten Filarmoni Orkestrası büyüledi

Olten Filarmoni Orkestrası büyüledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Olten Filarmoni Orkestrası büyüledi

Olten Filarmoni Orkestrası 9. Sanat sezonunda, Nisan ayı konserini sesiyle büyük beğeni toplayan Serenad Bağcan ile birlikte düzenledi.

Klasik Batı Müziği, Türk Halk Müziği ve Koro tarzı eser yorumculuğunu yumuşak bir stilde sentezlemesi ile kendine has bir stil yaratan sanatçı bu konserde de birbirinde değerli 10 esere hayat verdi. Protest müziğin sevilen sesi Selda Bağcan’ın yeğeni olan Serenad Bağcan seslendirdiği ilk dört eserde söz ve besteleri ailesine ait olan şarkılar ile konsere başlangıç yaptı.
 
İlk bölümde Ulvi Cemal Erkin 2. Senfonisiyle, Allegro Non Troppo, Adagio ve Allegro-Köçekçe eserlerini çalan Olten Filarmoni Orkestrası, ikinci bölümde Serenad Bağcan’ın güçlü sesi ve yorumuyla seslendirdiği Memleketim, Pamuk İpliği, Bülbül, Al Yüreğim Sende Kalsın, Hasreti Uykularda, İlkabar Geldi, Ayletme Beni, Mağusa Limanı ve Babuba şarkılarıyla izleyiciyi coşturdu. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’ndeki konseri yaklaşık bin 200 kişi izledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: İlk yarıdaki oyunu kabul edemem
Sonraki Haber Çiğli ''23 Nisan Çocuk Spor Festivali''ne hazır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?