ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Nakarat'la Konser Karşıyaka'da büyük ilgi gördü

Nakarat'la Konser Karşıyaka'da büyük ilgi gördü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Nakarat'la Konser Karşıyaka'da büyük ilgi gördü

Nakarat Kültür ve Sanat Derneği'nin Ahmet Priştina Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdiği konser şölen havasında geçti.

Coşkun Gönültaş şefliğinde gerçekleştirilen konserde Anadolu'nun dört köşesinden türküler seslendirildi. Gecenin sunucusu ve aynı zamanda Nakarat Kültür ve Sanat Derneği kurucusu Serap Aksu Özgül  yaptığı konuşmada " Nakarat'la, müziğin ahengiyle yoğrulmuş mutlu insanlar topluluğu yaratmak istedik. Sadece müzikle değil sosyal sorumluluk projeleriyle de hayata küçük dokunuşlar yapmaya özen göstereceğiz" dedi.  

Gecede şiirede yer verildi. Şair Bekir Beydoğan okuduğu Nakarat şiiriyle büyük beğeni topladı. Saz üstadı Mesut Baykut da gecede yer alan renkli isimlerden biriydi. Okuduğu semah ile dinleyicilerden ıslıklı alkışlı tezahürat aldı. Kısa bir konuşma Yapan Nakarat Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Rahmiye Musanoğlu "Samimiyet, dostluk çerçevesinde derneğimizin kapısı herkese açıktır. Amacımız güzel yürekli insanlarla güzel işlere imza atmak" dedi.

Solistlerden Olcay Akyurt' un seslendirdiği  türkü salonda deprem etkisi yarattı. Alkışların susmadığı konserde coşku tavan yaptı.  Nakarat Yönetim kurulu üyesi Fatma Doğan, Şef Coşkun Gönültaş'a emeklerinden ötürü koristler adına teşekkür ederek çiçek takdim etti.  

Şef Coşkun Gönültaş "Bu gece için çok çalıştık. Yorulduk. Ama görüyorum ki sevgili korist arkadaşlarım derslerine iyi çalışmışlar. Çok  güzel tepkiler alıyoruz. Buda bizim en en büyük ödülümüz.  Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde duygularını dile getirdi. Çalışmalarını aynı titizlikle devam ettireceklerini söyleyen Gönülta "Tüm türkü severleri çalışmalarımıza bekliyoruz. " dedi.

Anadolunun her yöresinden derlenen halaylı potpori ile sonlandırılan gece adeta şölene dönüştü. Nakarat Kültür ve Sanat Derneği, Türk Halk Müziği Konseri ile,uzun süre konuşulacak güzel bir gece yaşattı Karşıyakalılara. Engenç Derneği Başkanı Gizem Kaya, Nakarat Kültür ve Sanat Derneği Türk Sanat Müziği koro Şefi Bahadır Efil, Gümüldür Türk Halk Müziği Topluluğu, Ege Kültür ve Sanat Federasyonu Başkanı Halit Şahin, Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Cemal Durmaz da geceye katılım sağlayanlar arasındaydı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gençler bu merkezi çok sevdi
Sonraki Haber Yunieska Robles Karşıyaka'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?