ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Nail Çetin, ATYG’nun ödülünü Almanya’da aldı

Nail Çetin, ATYG’nun ödülünü Almanya’da aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Nail Çetin, ATYG’nun ödülünü Almanya’da aldı

Çiğli Belediyesi Kültür Müdürü Nail Çetin, Almanya’nın Gelsenkirchen şehrinde ATYG'nin (Avrupa Türkiyeli Yazarlar Grubu) Kültür-Sanat Ödülünü aldı.

Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde bulunan Türk yazarlar tarafından kurulan ve önemli bir grup olan ATYG’nin her yıl verdiği Kültür Sanat Ödülleri büyük ilgi görüyor.
Çiğli Belediyesi Kültür Müdürü Nail Çetin bu yıl grup tarafından özel olarak Düsseldorf ‘a davet edildi, havaalanında karşılandı ve Gelsenkirchen Kentinde yapılan Ödül Töreninde; Avrupa Türkiye Yazarlar Grubu'nun Eş Başkanları Kemal Yalçın ve Nevin Lutz'un elinden, 2024 Kültür-Sanat Ödülünü aldı.
Geceye çok sayıda Almanya, Fransa, Hollanda, İsviçre ve İngiltere'den yazarlar katıldı.
Nail Çetin, Almanya’da büyük ilgi gördüklerini ve çok mutlu olduğunu ifade ederek şöyle dedi:
“Yazar Kemal Yalçın Hocam Düsseldorf Hava Alanı'nda çiçekle karşıladı. Buradaki sokakların yeşilliği beni çok etkiledi. Adeta ormanın içinde kurulmuş ülke. Şehirler akılla yönetilirse böyle güzel oluyormuş. Deniz Gezmiş'in yakın arkadaşı, idamdan son anda kurtulan, Atilla Keskin ile Almanya'da buluştuk. Uzun uzun Deniz Gezmiş'i ve 68 kuşağını konuştuk. Gelsenkirchen Kentinde yapılan Ödül Töreni güzel ve unutamayacağımız bir anı oldu.”

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Kemerkent Bulvarspor deplasmanında
Sonraki Haber Buca Belediye Meclisi’nden Başkan Duman’a tam destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?