ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Metin Aşıkoğlu'ndan eğitime destek

Metin Aşıkoğlu'ndan eğitime destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Metin Aşıkoğlu'ndan eğitime destek

Karşıyaka Bostanlı'da eğitimdeki başarısı ve sosyal sorumluluk projeleriyle dikkatleri üzerine çeken Metin Aşıkoğlu Ortaokulu, yeni dönemde de eğitime destek vermeye devam edecek.

Kültür Sanat ve edebiyat dergisi "Söz Bizde" yi 2023/24 eğitim öğretim yılında da devam ettirmeyi düşünen okul yönetimi bu konuda  çalışmalarına okullar açılmadan başladı. 

Derginin yanı sıra kitaplaşan "Günebakan Yazıları" nı da devam ettirmeyi düşündüklerini belirten okul müdürü Erdem Kaner, eğitim ve öğretimin yanı sıra kültür, sanat, edebiyatın yanı sıra spora da önem vereceklerini ve okul öğrencilerinin bu konuda paylaşımcı, yaratıcı olmalarını sağlayacaklarını ifade etti. 

2 sayı yayınlanan "Söz Bizde" Dergisi ve "Günebakan Yazıları" kitabı yayınlandığında büyük ilgi görmüş ve kısa sürede tükenmişti. 

PAYLAŞ
Beğendim 10 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türk'ün zaferler ayı: Ağustos
Sonraki Haber 30 Ağustos Zafer Bayramı Karşıyaka’da Kutlanıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?