ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Mandala Sergisi’ne son gün ziyaretçi yağdı

Mandala Sergisi’ne son gün ziyaretçi yağdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mandala Sergisi’ne son gün ziyaretçi yağdı

Karşıyaka Sanat Derneği’nin otizmliler için açtığı Mandala Atölyesinde yapılan eserlerin Mavibahçe’de sergilendiği Mandala Sergisi’ni son gün çok sayıda ziyaretçi gezdi.

Karşıyaka Sanat Derneği ve Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy’un kapanış gününde de eğitmen Moris Karmona’yı yalnız bırakmadı. 
Serginin Mavibahçe AVM’de açılmasını sağlayan Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür de sergiyi son gün gezenler arasında yer aldı. Bülent Üngür, “Karşıyaka Sanat Derneği Mandala Sergisini ve Mandala Atölyesi eğitmeni Moris Karmona’yı ziyaret ettik. Otizmli arkadaşlarımızın gerçekleştirdiği bu başarılı ve değerli sergiye ev sahipliği yapan Mavibahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi yönetimine teşekkür ederiz” dedi. 
İlk sergi olması nedeniyle eksiklerin bulunduğunu belirten eğitmen Moris Karmona sergiyi ziyaret edenlere çok teşekkür etti. Karmona, “Eylül ayından itibaren mandala atölyemizin yeni dönemini başlatacağız. Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesislerinde açacağımız mandala atölyemize kardeşlerimizi bekliyoruz” diye çağrıda bulundu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Kemal Lale emekli oldu
Sonraki Haber Karşıyaka transfer çalışmalarına başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?