ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Lokomotif Tiyatrosu'ndan yılın komedisi

Lokomotif Tiyatrosu'ndan yılın komedisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Lokomotif Tiyatrosu'ndan yılın komedisi

Erden Büke'nin yazıp yönettiği ''Ölümü Gör" tiyatrosu 23 Kasım'da Karşıyaka'da Ahmet Piriştina Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

23 Kasım Cumartesi günü Ahmet Piriştina Kültür Merkezi'nde  saat 20:00'da başlayacak olan "Ölümü Gör" adlı tiyatronun biletleri 30TL'den satılıyor. Oyunun konusu ise şöyle: "Ufuk, Sinek prodüksiyon adlı reklam şirketinde çalışan pısırık, pasif, korkak ana kuzusu bir kekemedir, bu özellikleri yüzünden herkes onu kullanmakta ve çıkar sağlamaktadır, bir gün tüm bu olumsuzluklardan dolayı hastalanır ve iki haftalık ömrünün kaldığını öğrenir. Ve bu kalan iki haftada bambaşka bir ufuk olarak herkesten intikam almak için planlar yapmaya başlar. Baştan sona komedinin tüm unsurlarının kullanıldığı oyun seyirciye bol kahkahalı keyifli dakikalar yaşatıyor."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da gece gündüz çöp mesaisi
Sonraki Haber 10 Numara'da 10 bilen Karşıyaka'dan...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?