ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Kitap bağışladılar, müziği doyasıya dinlediler

Kitap bağışladılar, müziği doyasıya dinlediler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kitap bağışladılar, müziği doyasıya dinlediler

Tuna Kültür ve Sanat Derneği’nin konserinde kitap bağışında bulundular, müziğe doydular.

Tuna Kültür ve Sanat Derneği, Karşıyaka Belediyesi Ahmet Piriştina Kültür Merkezinde Sanat Yönetmeni Çiğdem Sabuncuoğlu yönetiminde "SAZ MI RAKS MI" adıyla sezonun son konserini verdi. 

Profesör Alev Uztan’nın sunuculuğunu yaptığı, İsmail Çiftçioğlu’nun sponsorluğunda düzenlenen konserde, müzik kültürümüz içinde unutulmaya yüz tutmuş Fasıl Formu hakkında kısa bilgiler ve bir örneklendirmeyle başlayan konserin ikinci bölümünde ise bilinen Türk Sanat Müziği eserlerinin farklı dünya ritimleriyle çalınabileceği sergilendi. 

Konserin bir başka amacı ise Kadınları ve Çocukları Koruma ve Yaşatma Derneği'nin (KAÇOK) Urla Bademler'de açacağı kütüphane için kitap toplama kampanyasına destek vermekti. Tüm afişlerde "Bir Kitap Al Gel" yazısını paylaşan TUNA-DER Başkanı Süleyman Özsakallı, dernek olarak her zaman sosyal sorumluluk projesine de katkı koymaya çalıştıklarını söyledi ve bu ortak çalışma için KAÇOK Dernek Başkanı Aslı Sarı'ya teşekkür etti.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir’de Veteriner İşleri Halk Sağlığı Dairesi Başkanlığı kuruldu
Sonraki Haber Bostanlısporlu Deniz okulunu şampiyon yaptı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?