ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Kendi bardağını kendin yap!

Kendi bardağını kendin yap!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kendi bardağını kendin yap!

Karşıyaka Sanat Derneği'nin Bostanlıspor ile ortaklaşa düzenlediği, depremzedelerin ücretsiz katılabileceği "Bostanlı Seramik Atölyesi"nde bugün (6 Mart 2023 Pazartesi) saat 14.00 ile 16.00 arasında katılımcılar kendi bardaklarını kendileri yapacak.

Çamur, boyama, sırlamanın yanı sıra 2 kez pişirmenin de içinde olan ücret sadece yapacağın bardak, fincan veya kupanın bedeli olacak. Atölyede katılımcılara kupa yapımını öğretecek olan eğitmen Seda Soylu, "Katılımcıların atölyede çok keyifli bir gün geçireceklerine eminim. Çamur dünyasıyla ilk kez buluşacak olanlar inanıyorum ki, bu günün bitmesini isteyecek ve devamlılık sağlayacaktır. Herkesin kendi kupasını kendisinin yapacağı atölyemize her yaş grubu Karşıyakalıları bekliyoruz" dedi.
Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesislerinde yapılacak olan çalışma havanın yağışlı olması halinde salonda gerçekleşecek.    
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir 1. Amatör Ligde Karşıyakalılardan 23 gol...
Sonraki Haber Avrupa’dan Çiğli’ye üst üste 4. kez “Partner Kent” Ödülü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?