ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyakalı Bilge Çınarlar’dan Anadolu Türküleri Konseri

Karşıyakalı Bilge Çınarlar’dan Anadolu Türküleri Konseri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı Bilge Çınarlar’dan Anadolu Türküleri Konseri

Karşıyaka Belediyesi Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi düzenlenen konserde sahne alan Türk Halk Müziği Korosu, performansıyla beğeni topladı. Koronun sanat yönetmeni Birkan Balcı’nın yönetiminde seslendirdiği ‘Yöreleriyle Anadolu Türküleri’ne izleyiciler de eşlik etti.

Karşıyaka Belediyesi Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi, her yıl onlarca farklı branşta düzenlenen kurslarla 60 yaş ve üzeri Karşıyakalı yurttaşları sosyal yaşamla buluşturmaya devam ediyor. Üye sayısı 3 bini aşan merkezde uzman eğitmenlerle ahşap ve seramik boyama, üç boyutlu şekillendirme, ev dekorasyonu, qulling, jüt ip aksesuar, makrome, kâğıt rölyef, zihin ve beden egzersizi, resim, akıl ve zekâ oyunları, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, İngilizce, Almanca, Fransızca, satranç, diksiyon, örgü, cam altı boyama, briç ve yoga kursları düzenleniyor. Sezon boyunca üyeler korolar, tiyatro ve kitap kulüpleri gibi çeşitli sosyal etkinlik ve aktivitelere de katılım gösteriyor. Özellikle Türk Halk Müziği Korosu’nun yıl boyunca hazırlandığı konserler izleyicilerin de beğenisiyle karşılanıyor.
Koronun sanat yönetmeni Birkan Balcı’nın yönetiminde Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde gerçekleştirdiği 'Yöreleriyle Anadolu Türküleri Konseri' Karşıyakalılardan yoğun ilgi gördü. Koro ve solo olarak seslendirilen Türk Halk Müziği’nin birbirinden güzel eserlerine izleyiciler de eşlik etti. Salonda adeta bir müzik şöleni yaşandı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kadın insanlığın varlık sebebidir
Sonraki Haber Çiftçioğlu’ndan amatörlere destek sözü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?