ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka’da Tanju Okan için özel gece

Karşıyaka’da Tanju Okan için özel gece

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da Tanju Okan için özel gece

Farklı sanat etkinlikleri ile unutulmaz isimlerin şarkılarını sanatseverler ile buluşturan Karşıyaka Belediyesi, bu kez usta sanatçı Tanju Okan için özel bir gece düzenledi. KODA Genel Sanat Yönetmeni Teyfik Rodos, Tanju Okan'ın unutulmayan şarkılarını İzmirli müzikseverlere sundu.

Suat Taşer Sanat Merkezi’ndeki konserde başta; Kadınım, Hasret, Öyle Sarhoş Olsam ki, Deniz ve Mehtap, Çal Çingene olmak üzere Tanju Okan'ın yıllardır dillerden düşmeyen şarkıları seslendirildi. Bin kişilik salon tıka basa dolarken, sanatseverler danslarıyla Rodos’a eşlik etti.
 
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Türkiye’nin en önemli sanatçılarını Karşıyakamızda yaşatıyor, yıl boyu, anma konserleri ile o güzel şarkılarını sanatseverler ile buluşturuyoruz. İzmir sevdalısı Tanju Okan’ı için düzenlediğimiz geceye ilginin bu kadar büyük olması bizleri de mutlu etti” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor 65 yaşında...
Sonraki Haber IF Wedding Fashion’a 90 ülkeden ziyaretçi bekleniyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?