ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka’da sanat sokağa taşındı

Karşıyaka’da sanat sokağa taşındı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da sanat sokağa taşındı

Yaz akşamlarını müzik ve sanatla renklendirmek amacıyla ‘Kent – KODA Yaz Konserleri’ni başlatan Karşıyaka Belediyesi, ilk etkinliği Latife Hanım Köşkü’nün bahçesinde gerçekleştirdi. Alanı dolduran her yaştan sanatseverler, müzik şölenini büyük ilgiyle dinledi.

Karşıyaka Belediyesi Kent AŞ ile Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası (KODA) işbirliğinde düzenlenen yaz konserlerine bu akşam (20 Haziran Perşembe) 100. Yıl Parkı ev sahipliği yapacak. KODA sanatçılarından oluşan trio ve quartet gruplar; 25 Haziran’da Latife Hanım Köşkü, 27 Haziran’da da Tay Park’ta halka müzik ziyafeti sunmaya devam edecek. Organizasyon kapsamında yaz sezonu boyunca haftada iki kez, ilçenin farklı noktalarında konserler gerçekleştirilecek. 

Tüm Karşıyakalıları konserlere davet eden Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Karşıyakamızda sanatı salonlardan sokaklara taşımak ve daha fazla vatandaşımıza ulaşabilmek amacıyla düzenlediğimiz ‘Kent – KODA Yaz Konserleri’ çok güzel bir başlangıç yaptı. Sanatçılarımıza ve konuğumuz olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yaz boyunca devam edecek konserlere her yaş ve kesimden Karşıyakalıları bekliyorum” dedi. 
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da yoga buluşması
Sonraki Haber Büyükkarcı: Şensan'ın istifasını kabul etmedim

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?