ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği’nde yeni şef Mehtap Gönüldaş

Karşıyaka Sanat Derneği’nde yeni şef Mehtap Gönüldaş

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği’nde yeni şef Mehtap Gönüldaş

Karşıyaka Sanat Derneği eylül ayından itibaren yeni döneme taze kanla başlayacak.

Karşıyaka Sanat Derneği’nin Karşıyaka’da çıta yükselten kalite artmasını sağlayan Türk Sanat Müziği Korosu, bundan böyle Karşıyaka Sanat Derneği Türk Müziği Korosu olarak çalışmalarını sürdürecek. Koro sanat, halk, pop ayırımı yapmadan repertuar hazırlayacak. 
Koronun şefliğini, aynı zamanda Karşıyaka Sanat Derneği Yönetim Kurulu üyesi Mehtap Gönüldaş üstlenecek. Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu’ndaki şefliği sırasında büyük beğeni kazanan konserlere imza atan Erol Gönüldaş da derneğin müzik ve sanat danışmanlığına devam edecek.
Karşıyaka Çocuk Korosu’nda başarılı şeflik yapan ve pek çok müzik sevdalısı Karşıyakalı çocuğu konservatuara hazırlayan, Karşıyaka Çocuk Korosu konserlerinde başarısıyla alkışlanan Mehtap Gönüldaş, “Eylül ayından itibaren çalışmalarımıza Gode Cengiz’de devam edeceğiz. Karşıyaka Çocuk Korosu’nun yanı sıra Karşıyaka Sanat Derneği Türk Müziği Korosu’na şeflik yapmak benim için heyecan ve onur verici. Erol yükselttiği çıtayı daha da ileriye taşımak en büyük hedefimiz olacak. Yönetim, koro elemanları, saz sanatçısı arkadaşlarımızla birlikte güzel eserlere imza atacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
Karşıyaka Sanat Derneği Başkan Vekili Muhsin Gürmen, müzikseverleri, sesine güvenen, şarkı söylemeyi hayal eden, enstrüman çalmak arzusunda olan herkesi Türk sanat müziği, Türk halk müziği, Türk popu gibi hiçbir ayırım yapmaksızın güçlü bir koro için Karşıyaka Sanat Derneği’ne davet ediyorum. Kayıtlarınızı Gode Cengiz Tesislerindeki Karşıyaka Sanat Derneği merkezinde yaptırabilirsiniz…”
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı'na baba acısı...
Sonraki Haber Karşıyaka Halk Eğitim'den yeni kurslar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?