ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği'nde yeni hedef...

Karşıyaka Sanat Derneği'nde yeni hedef...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği'nde yeni hedef...

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu geçtiğimiz hafta yapılan başarılı konserini pasta keserek kutladı.

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Yönetmeni, TRT Sanatçısı Erol Gönüldaş yönetiminde 10 Haziran'da yapılacak "Karşıyaka İYİLİK için şarkı söylüyor" büyük konserinin ilk çalışmasından önce son konserdeki başarı pasta kesilerek kutlandı.
Sen de gel kültür kafe'deki ilk çalışmadan önce pasta kesen koronun yeni hedefini 10 Haziran'daki konser olduğunu açıklayan Karşıyaka Sanat Derneği Genel Koordinatörü Mustafa Orta  "yeni hedefimiz 10 Haziranda Kızılay Karşıyaka Şubesi yararına vereceğimiz konser. Karşıyaka Açık Hava Tiyatrosundaki bu konserde Karşıyaka'da ilk kez derneğimizin Türk Sanat ve Türk Halk Müziği koraları birlikte şarkı, türkü söyleyecek. Çalılmalarımız şeflerimiz Erol GÖnüğldaş ve Cihad İşci yönetiminde başladı" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kızılay Karşıyaka'da 29 gün iftar verecek
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın gençleri Final-Four'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?