ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği TSM Korosu yeni döneme start verdi

Karşıyaka Sanat Derneği TSM Korosu yeni döneme start verdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği TSM Korosu yeni döneme start verdi

Tadı damaklarda kalan son konserinde çıtayı oldukça yükselten Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, yeni dönem çalışmalarını derneğin merkezinin bulunduğu Gode Cengiz Spor Tesislerinde yaptı.

Şef Erol Gönüldaş yönetiminde keyifli bir çalışma gerçekleştiren Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu yeni dönemde de oldukça iddialı. 30 Martta  Karşıyaka Belediyesi Deniz Baykal Kültür Merkezinde vereceği 2020 yılının ilk konseri için hazırlıkların devam ettiğini ifade eden Karşıyaka Sanat Derneği  Genel Koordinatörü Mustafa Orta, "Hedef Karşıyaka'da müzik güzelliklerine yepyeni güzellikleri katmak. Bu nedenle çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Gece çalışmalarımıza gündüz provalarını da ekleyip en iyisini sunmak için ter dökeceğiz" dedi.
Karşıyaka Sanat Derneği Sanat Danışmanı ve TSM Koro Şefi Erol Gönüldaş, "Hedefimiz 30 Martta yapılacak olan yeni konserimiz. Yeni dönemde çıtanın daha da yüksek ve beklentinin de daha iyi müzik olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu nedenle de koromuz çalışmalarını bazı haftalar 2-3 kez yapacağız. Zamanımız kısıtlı ancak hedeflerimiz büyük. 30 Marttan sonra, 1 Haziranda mega konserimiz olacak. Arada da sürprizlerimiz için Karşıyakalılar hazırlıklı olsun" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atilla Güneş: İstediğimiz sonuçlar oldu
Sonraki Haber Karşıyakalı Önsoy Milli Takım'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?