ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği TSM konserini kaçırmayınız...

Karşıyaka Sanat Derneği TSM konserini kaçırmayınız...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği TSM konserini kaçırmayınız...

Karşıyaka Sanat Derneği Biz Bize Türk Sanat Müziği Korosu'nun yeni yıl konseri Cuma akşamı yapılacak.

Karşıyaka'yı en son Bulgaristan'daki 120. Uluslararası Shumen Korolar Festivali'nde başarıyla temsil eden ve Bulgaristan'daki Bulgar ve Türk kökenli vatandaşlarımıza Atatürk'ün en sevdiği şarkıları seslendiren Karşıyaka Sanat Derneği Biz Bize Türk Sanat Müziği Korosunun yeni yıl konseri cuma akşamı Karşıyaka Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde saat 20.00'de başlayacak.

Karşıyaka Sanat Derneği Başkan Vekili, aynı zamanda solist ve korist olan Muhsin Gürmen, Karşıyakalılar'a 2018 yılının son konserini vereceklerini ve yeni yıla neşeli girmelerini sağlayacaklarını ifade ederek, Türk Sanat Müziği hayranlarını konsere davet etti.

Türk Sanat Müziği Biz Bize Türk Sanat Müziği Korosu Koordinatörü Mustafa Orta, tüm hazırlıkların en iyi şekilde udi şef Mustafa Seven yönetiminde hazırlandığını ifade ederek, "keyifli bir gece geçirmek isteyenleri yanımızda görmek için konserimize bekliyoruz. Konserimiz ücretsiz olup herkes davetlidir" dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı Selin beğenildi...
Sonraki Haber Öztürk: Türk denizcileri 2019'da dalgalı denizleri aşacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?