ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği TSM çalışmalarına başladı

Karşıyaka Sanat Derneği TSM çalışmalarına başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği TSM çalışmalarına başladı

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu çalışmalarına bıraktığı yerden başladı.

Korona Virüs tedbir önlemlerinin alındığı, HES kodlarının kontrol edildiği, ateşlerin ölçüldüğü ortamda sosyal mesafeye de dikkat eden Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu sanat yönetmeni Erol Gönüldaş ile start aldı. Karşıyaka Sanat Derneği'nin de bulunduğu Gode Cengiz Tesislerinde normalleşme döneminin ilk çalışmasını yapan Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, 15 dakiklada bir de mola verdi. Salon havalandırıldı, dezenfekte edildi.
Karşıyaka Sanat Derneği yöneticisi Nursel Özdemir, "Çalışmalarımızı başlattık. Kaldığımız yerden devam derken, tüm sağlık kurallarına harfiyen uyduk. Çok neşeli ve son derece de yararlı bir ortamda şarkı söylemeyi özlediğimizi fark ettik. Karşıyakalıları koromuza katılmaya davet ediyoruz" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka seriyi 9 maça çıkardı
Sonraki Haber Karşıyaka Çocuk Korosu start aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?