ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği TMK çalışmalarına başladı

Karşıyaka Sanat Derneği TMK çalışmalarına başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği TMK çalışmalarına başladı

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Müziği Korosu yeniden çalışmalarına başladı.

Erol Gönüldaş’ın sanat yönetmenliği yaptığı koroyu eşi, müzik insanı, Karşıyaka Sanat Derneği Çocuk Korosu şefi ve derneği başkan yardımcısı Mehtap Gönüldaş yönetti.
Karşıyaka Belediyesi Bostanlı Spor Tesislerinde başlayan Karşıyaka Sanat Derneği Türk Müziği Korosu her Pazar saat 15.00-17.00 arasında yapılacak ve koroya amatör sesler yaş aranmaksızın katılabilecek. 
Karşıyaka Sanat Derneği Başkan Yardımcısı Mehtap Gönüldaş’ın şefliği Erol Gönüldaş ile birlikte yapacağı koronun Karşıyaka Emekliler Korosu’ndan ayrı olarak kurulduğunu ifade eden Mehtap Gönüldaş şu açıklamayı yaptı:
"Karşıyaka Sanat Derneği Türk Müziği Korosu'na, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve Türk Pop Müziği söylemek isteyen her yaş grubu kadın-erkek ayrımı yapılmaksızın katılabilecek. Müzik bilgim, yetişme ve yaşam tarzıma deneyimimi de ekleyip, başarılı işlere imza atacağımıza hiç şüphem yok. Kendine güvenenlerin yanı sıra (Sesim güzel ama şarkı söylerken utanırım, cesareti yok) diyen herkesi biz bu koroya davet ediyoruz. Burada hem cesaret kazanacaklar, hem de seslerinin güzelliğini, şarkılara yatkınlığını test ederek geniş kitlelere duyurmayı başaracaklar. Bu nedenle 18 yaşının üzerinde kendine güvenenleri koromuza bekliyoruz.”
Karşıyaka Sanat Derneği Sanat Yönetmeni Erol Gönüldaş, koroya bıraktıkları yerden devam ettiklerini ve çıtayı  daha da yükseğe taşıyacaklarını ifade etti. 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Dünyayı fethetmedik
Sonraki Haber Bostanlıspor Oryantiring’de 2 Türkiye Şampiyonluğu elde etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?