ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > KARŞIYAKA OPERA'DA ŞARKILAR SEVGİLİLER İÇİN

KARŞIYAKA OPERA'DA ŞARKILAR SEVGİLİLER İÇİN

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKA OPERA'DA ŞARKILAR SEVGİLİLER İÇİN

Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi bu kez aşk şarkılarına ev sahipliği yaptı.

~~Sevgililer Günü nedeniyle gerçekleştirilen konserde, adını uluslararası sanat camiasında duyurmayı başaran tenor kardeşler Ayhan Uştuk ile Aydın Uştuk ve Orkestra Allegra sahne aldı. Sanat severlerin büyük ilgi gösterdiği gecede en güzel aşk şarkıları söylendi.

İki bölümden oluşan konserde, dünyaca ünlü aşk şarkıları, Uştuk kardeşlerin farklı yorumlarıyla seslendirildi. Orkestranın başarılı performansı ile daha da güzelleşen konseri izlemeye gelen sanatseverler, “Hafızalarımızdan kolay kolay atamayacağımız bir gece yaşadık. Her şey bir harikaydı. Hem sanatçılara hem de bu geceyi hazırlayan Karşıyaka Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Karşıyaka’da sanat dolu geceler yaşıyoruz. Kentimizdeki bu imkanları ülkemizin büyük çoğunluğunda bulmak mümkün değil. Bizler de bu ayrıcalığa ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz“ diyerek, Belediye Başkanı Cevat Durak’a teşekkür etti. 

Gecede “Hekimoğlu, Ayrılık, Aşk” gibi Türkçe şarkıların yanında Carmina Burana, Corason Espinado, İsabel, Granada, Can’t Take My Eyes Off Of You” gibi müzikseverlerin yakından birliği şarkılar seslendirildi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA'YA KAR YAĞDI
Sonraki Haber BAŞKAN DURAK'TAN ŞAMPİYONLARA YEMEK

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?