ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Halk Eğitim’den muhteşem sergi açılıyor

Karşıyaka Halk Eğitim’den muhteşem sergi açılıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim’den muhteşem sergi açılıyor

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü kursiyerleri tarafından yıl boyunca hazırlanan tüm eserlerin sergileneceği ve mehteran bölüğü ile çeşitli müzik gruplarının konserler vereceği “Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi 2022 Genel Sergisi” 11 Mayıs Çarşamba günü Alsancak Garında açılacak. Sergi 3 gün açık kalacak.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz, 11 Mayıs Çarşamba günü saat 10.00’dan, 13 Mayıs Cuma günü saat 13.00’e kadar açık kalacak olan genel serginin yanı sıra konuklara hoş sürprizlerinin olacağını ifade ederek şu bilgiyi verdi:
“Karşıyaka Kaymakamımız Ali Rıza Çalışır başta olmak üzere il ve ilçe milli eğitim müdürlerimizin büyük desteğini aldığımız bu çalışmanız İzmirlilere hem müzik ziyareti çekecek, hem de birbirinden güzel, ilginç eserleri görme şansını yakalatacak. Tüm İzmirlileri, sanat ve müzik severleri Alsancak Garı Bekleme Salonumuzdaki sergimize bekliyoruz. Sergimizde kadın giysi, çocuk gelişimi, tezhip, yağlı boya resim, gümüş takı, iğne oyası, bakır işlemeciliği, ahşap sanatı, kırkyama, mefruşat, şiş örgü, filoğrafi, el nakışı, tel kırma, telkari, örneklerinin en güzellerini görebilecekler."
Korkmaz, 11 Mayıs Çarşamba günü saat 10.00’da klasik müzik gösterisi ile açılacak olan sergide Atatürk’ün Sevdiği şarkıların söyleneceği, zeybek gösterisinin yapılacağını ifade etti. Müdür Suat Korkmaz, diğer günlerin programını da şöyle aktardı:
“Aynı gün saat 13.30’da resmi açılış yapıldıktan sonra konuklara Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün Mehteran Takımının gösterisi olacak. Ardından Birkan Balcı eşliğinde Balkan Türküleri okunacak. 12 Mayıs Perşembe günü saat 10.00’da Ney dinletisi, semazen gösterileri, saat 13.00’de Klasik Müzik ve horon sergimize gelenlere renk katacak. 13 Mayıs Cuma günü saat 12.00’de Türk Sanat Müziği Konserinin ardından sergimiz kapanacak.”
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de otobüslere koşu düzenlemesi
Sonraki Haber Eski CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?