ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nden muhteşem konser

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nden muhteşem konser

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nden muhteşem konser

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Korosu’nun Avni Anıl ve Yusuf Nalkesen’i anma konseri muhteşem geçti.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Korosu’nun Avni Anıl ve Yusuf Nalkesen’i anma konseri Deniz Baykal Kültür Merkezi’nde yapıldı.
Kalabalık bir seyirci kitlesinin izlediği, koronun Avni Anıl ve Yusuf Nalkesen’in eserlerinin seslendiği şef Uğur Tandemir’in yönettiği muhteşem konserde solo şarkılar da ayakta alkışlandı. Konseri Karşıyakalıların yakından tanıdığı Gökselin Çakmak sundu ve yorumlarıyla da geceye renk kattı.
Konser sonunda Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, başarılı bir konsere işmza atan koro şefi Uğur Tandemir'i tebrik ederek çiçek verdi.
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel ayrıca konsere konuk sanatçı olarak katılan ve şarkısıyla büyük beğeni kazanan Dr. Özgen Küçükgökçe'yi de sahnede kutlayıp, çiçek takdim etti.

 

PAYLAŞ
Beğendim 6 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber En güzel mektuplar Zübeyde Anne için yazıldı
Sonraki Haber Deneyimli kadın gazeteciler Bornova’da vatandaşlarla buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?