ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Devlet Tiyatrosu sahne diyor

Karşıyaka Devlet Tiyatrosu sahne diyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Devlet Tiyatrosu sahne diyor

Yenilenen Karşıyaka Devlet Tiyatrosu bugün açılacak.

İzmir Devlet Tiyatrosu, yenilenen Karşıyaka Devlet Tiyatrosu'nun açılışını Müsahipzade Celal'in yazdığı ve rejisörlüğünü Metin Oyman'ın üstlendiği oyunla gerçekleştirecek.

Oyun, kalfalıktan ustalığa geçen kaşıkçı ustası Habib ile Didar Ağa'nın konağında cariye olan Nurhayat'ın aşkını konu alıyor. Göksu semtindeki eğlenceler, Karagöz ve Ortaoyunu gibi geleneksel sanatlar, ustalığa yükselmek için düzenlenen peştamal kuşanma töreni ve eski İstanbul yaşamının kaybolmaya yüz tutan nice değerleri, aşıkların hikayesine arka plan oluşturuyor. Birbirlerine kavuşmak için nice güçlüğü aşan, zorlu maceraları göze alan genç aşıkların hikayesi, müzikli, danslı ve eğlenceli bir anlatımla sunuluyor. Oyun, 21-22-23-24 ve 27 Mart tarihlerinde Karşıyaka Sahnesi'nde seyircisini ağırlayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yıldızlar Çeşme’de yarışıyor
Sonraki Haber Mirza Nil İlkokulu’nda anlamlı etkinlik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?