ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Çocuk Korosu'nu konser heyecanı sardı

Karşıyaka Çocuk Korosu'nu konser heyecanı sardı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Çocuk Korosu'nu konser heyecanı sardı

Bostanlıspor ile Karşıyaka Sanat Derneği'nin ortak projesi olan ve Karşıyaka'da ilk kez kurulan Karşıyaka Çocuk Korosu 30 Martta Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde ilk kez sahne alacak.

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosunun konserinden önce sahneye çıkarak, 3 aylık çalışmalarının ürünlerini sergileyecek olan Karşıyaka Çocuk Korosu şef ve eğitmenleri Mehtap Gönüldaş yönetiminde ilk sınavlarını verecek.
Konservatuvar mezunu ve Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müzik Eğitmeni Mehtap Gönüldaş yönetiminde çalışmalarını cumartesi günleri Karşıyaka Belediyesi Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesislerinde  sürdüren  Karşıyaka Çocuk Korosu'nun küçük elemanları heyecanlı bekleyiş içinde. Karşıyaka Çocuk korosu'na 30 Marttaki ilk konserinde TRT Sanatçılarından kurulu saz ekibinin eşlik edeceğini belirten Mehtap Gönüldaş,  "ağabey ve ablalarından önce sahne alarak büyük bir sınav verecek olan Karşıyaka Çocuk Korosunun çok başarılı olacağını ve büyük alkış almasını bekliyorum. Ses, nota ve müzik eğitiminin yanı sıra şarkıları ezberledik ve iyi bir eser ortaya çıkaracağımızdan eminiz. Elbette ben ve ekibim çok heyecanlı. Son ana kadar hazırlıklarımızı sürdüreceğiz" dedi.
 Bostanlıspor ve Karşıyaka Sanat Derneği başkanlıklarını aynı anda yürüten ve sporun yanı sıra sanata büyük önem verdiklerini ifade eden başkan Avni Erboy,  şöyle dedi: 
"Çocuklar bizim geleceğimiz. Onları gençlik çağlarına en iyi şekilde yetiştiriyoruz. Karşıyaka Çocuk Korosu'nda spor takımlarımızda yer alanların da olması büyük mutluluk veren olay.  30 Mart konserini ben de heyecan ve sabırsızlıkla bekliyorum."

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İYİ Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığına Göktaş aday
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Gaziantep Basketbol'u geçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?